Hjemkomsten

Romantic Spa Candles Burning
Licensed from: stevanovicigor / yayimages.comHan lå der i sengen og så på henne. Nydelig, det er det hun var. Selv nå når hun lå der og sov. Smilet hun har når hun ligger der med hodet på puten er så trygt. Han har så lyst til å strekke hånden bort til henne og stryke henne over skinnet. Men er så redd for at hun skal våkne om han gjør det. Så han velger heller å fortsette å bare se på henne. Det hadde vært så godt å bare kysse henne nå. Kjent varmen hennes mot leppene sine og vært myk. Latt henne våkne med noen ømme ord hviskende i øret og kyss på kinnet. Kanskje han skulle stå opp og lage frokost til de begge to. Kunne jo hende at det hadde blitt satt pris på.

Halvard hadde kommet hjem fra jobben og var rimelig stresset. Han hadde lovet å være innenfor dørene før klokken fem. Men nå var den halv syv, så det var vel bare å vente seg kjeft når skoene var tatt av og jakken hengt opp. Det hjalp nok ikke at han hadde sendt melding om at han kom til å være forsinket med minst en time.

Med en skikkelig bismak i munnen gikk han inn i stuen. Det var ingen som satt der. Han kikket inn mot kjøkkenet, der var det heller ingen. Ikke var det noe mat på middagsbordet heller. Han kunne kjenne duften av parfymen hennes. Så det kunne ikke være så alt for lenge siden hun hadde vært i rommet. De hadde vært samboere i ett halvt år nå, men hadde nesten ikke hatt tid til å se hverandre. Han hadde fått seg jobb som matros og hun hadde skiftarbeid på sykehus. Og når han var av tilbrakte han det meste av tiden i den nye leiligheten som de hadde kjøpt, men ikke flyttet inn i enda. For den måtte totalrenoveres før de i det hele tatt kunne tenkte på å flytte inn.

Mens han sto der og tenkte på hvor mange ukene det var siden han hadde sett Siri, så hørte han ett brak fra soverommet. Han måtte bare komme seg bort for å se hva det var. Døren var lukket og når han åpnet den, lå Siri på gulvet og bannet stille for seg selv. Han gikk bort til henne, bøyde seg ned, kysset henne på kinnet og spurte

«Hva er det du holder på med vennen?»

Hun lå der med en knekt gardinstang og de røde gardinene havveis over seg og den gamle krakken som tydelig vis hadde sett sine bedre dager lå der uten ett av bena. «La meg hjelpe deg vennen» Sa han ømt mens han så inn i øynene hennes og smilte. Hun besvarte med ett tappert smil, for hun hadde tydelig vis vondt. En tåre rant ned fra de lys blå øynene hennes og ned kinnet. Han løftet henne opp i armene sine og bar henne over til sengen. La seg ned ved siden av henne og kysset bort tåren.

«Elsker deg vennen min.»

Hun smilte til han, bøyde seg over til han og begynte å kysse. Leppene hennes er så myke. De er som fløyel når de treffer hans.

Hun tok den ene hånden hans og førte den inn under den korte t-shortsen hun hadde på seg.

«Jeg har så lyst på deg. Har hatt lyst på deg i hele dag. Det er så godt å endelig se deg igjen.»

Han kjente at dette hadde han lenget etter selv også. Kjenne den fløyelsmyke huden hennes møte huden hans. Pusten til de begge økte i takt. Det var som de hadde vært samspilt i mange år. Han kunne kjenne hjerte hennes hamre i det han la hånden rundt bryste hennes. Hun hadde ikke bh på og han kunne skimte brystvorten hennes presse i stoffet på det andre brystet. Han begynte å kna forsiktig på brystet, men fikk fort beskjed om at han måtte ta i. Han tok ut hånden og rev opp t-shortsen med begge hendende og begynte å kna hardt på de. Hun bare lå der, stønnet og ropte på mer. Han tok hendene hennes over hodet på henne og begynte å kysse og suge på brystene. Han kjente duften av parfymen hennes i det han tok den ene brystvorten i munnen. Han bet lett i den og kunne høre henne stønne.

«Bind meg.» hvisker hun i øret hans.

Han tar tak i silkebåndet som de hadde knytet fast en gang etter avtale og bandt hendene hennes samlet over hodet på henne. Så begynte han å kysse kroppen hennes. Fra halsen og ned til magen. Hendene begynte å vandre fra puppene og nedover lårene på buksen hennes. Stoffet var mykt, men ikke like mykt som huden hennes. Han ville kjenne mer hud. Så han åpnet opp busken. For hver knapp som ble åpnet, ble den erstattet med ett kyss på huden som kom fram og når blondetrusen kom fram, fortsatte han å kysse. Hun løftet forsiktig på rompen slik at han kunne trekke av henne buksen. Den var tettsittende og langt ifra like elegant å ta av som å film.

Halvard ble sittende på kne i enden av sangen og betrakte Siri der hun lå bundet. Hun ser så yndig ut der hun ligger. Det eneste hun nå har på seg var en svart blondetruse som så vidt dekker det aller helligste. Så ser han videre oppover kroppen og møter øynene hennes. De sier alt. De lyser av begjær og lyst. De blå øynene var som hav av elskov som han måtte drikke av. Tørsten hans hadde blitt veldig forsterket etter å ha sett kroppen hennes. Han bare kastet seg ned mellom bena hennes og begynte å la tungen gli over det store tøystykket som skilte hennes herlige kjønnslepper fra å bli berørt av hans tunge. Duften av henne var ikke å ta feil av, ei heller saften som kom pressende ut mellom blondene. Hun ville ha han, nå med en gang.

Men han likte å ta seg tid. Hun skulle få kjenne at det var nettopp han som skulle bestemme hvor mye begjær hun skulle få oppleve til enhver tid. Nå lot han tungen gli opp og ned på innsiden av lårene hennes, aldri nærmere enn lysken. For hver gang tungen kom mot lysken og snudde retning, hørte han henne stønne og bære seg. Av og til kom hun med noen utrop om at han måtte ta for seg. Ikke bare pirre. Tungen gled nærmere denne gangen. Helt opp til strikken. Snudde og tok den lange veien nedover til kneet igjen. Neste gang helt opp til stikken i lysken og lot tungen gli forsiktig under for en lett berøring og så ned igjen. Slik holdt han på til han selv var fornøyd. Så tok han tak i blondetrusen og trakk den av henne. Ikke brutalt, men forsiktig. For det å kle av henne var som en avduking. Noe som måtte nytes og betraktes om kunstverk. Hun er et kunstverk. I alle fall i hans øyne. Formene er ubeskrivelige, materialet er av topp kvalitet, pusten som en taktfast tromme i ett orkester. Det perfekte kunstverket. Det var det han hadde funnet.

Tungen gled sakte over skamleppene. Den myke huden smakte litt salt, men også veldig søt. Lukten av ekte kvinne var noe av det mest pirrende han kunne kjenne. Han greide ikke å vente mer og lot tungen finne veien mellom leppene for å kunne smake på de herlige saftene hennes. Hun smaker så godt. Både søtt og salt på en gang, men bare helt herlig. Opprinnelig kunne han ønske at han kunne ligge der i flere dager og bare nyte saftene hennes. Det var noe spesielt å bruke tungen til å gi henne de herligste følelser. For hver gang han kom bort i klitoris kjente han kroppen hennes stramme seg og hun presset lårene inn mot hodet hans. Et høyt gisp gikk igjennom rommet når han sluttet å berøre den og hun slappet av igjen.

Det var tydelig vis ikke nok den behandlingen hun fikk. For hun begynte å rytmisk å bevege hoftene slik at tungen kom bort i klitoris når hun selv bestemte. Hun presset sammen lårene og han kunne kjenne at hun ble ekstra våt av denne bevegelsen. Hun har alltid vært høylytt. Men nå lå hun der og ropte. Kroppen ristet og hun pustet som besatt. Så kjente han lårene slappe av på nytt og han beveget seg oppover til ansiktet hennes og kysset henne. Han var full av kjønnssafter, men hun brydde seg ikke. Hun bare ville ha mer.

Han hoppet ut av sengen og rev av seg klærne. Stilte seg på enden av sengen og snudde henne om. Så kommanderte han henne til å stille seg opp på alle fire. Han ville ha henne. Hun greide så vidt å snu seg om siden hun var bunnet. Men til slutt sto hun der på alle fire med rompen i været. Synet av henne fikk manndommen hans til å fylles ekstra med blod. Han kunne kjenne at nå var det på tide å få gjort noe med egen tilfredsstilles også.

For å komme godt til stilte han seg på kne bak henne, tok tak rundt de nydelige hoftene hennes og lot kuken hvile i åpningen på sprekken. Hun begynte å vrikke på enden for å terge, men det ble brått slutt og avløst med ett høyt stønn i det han trengte hardt helt i bunn på henne med ett støt. Så tok han tak i det lange blonde håret hennes med den ene hånden og trakk hodet tilbake. Støtene var harde, og taktfaste. For hver gang han var i bunn på henne stønnet hun høyt. Det å kjenne det våte og trange kjønnet hennes omslutte sitt eget var nesten for mye for han. Men han lovte seg selv at han skulle holde ut. Selv om det hadde vært flere uker siden sist de hadde en slik hyrdestund.

Etter å ha støtt inn i henne hardt og jevnt over en lengre periode bøyde han seg over henne og kysset henne i nakken. Lot den ene hånden gli inn mellom bena på henne og fant klitorisen med pekefingeren. Rolig og myke bevegelser bevegde han seg inn og ut av henne. Samtidig fikk hun en deilig behandling av klitoris. Hun begynte å skjelve og han kunne kjenne at det begynte å bli veldig trangt. En rytmisk bevegelse inne i henne begynte å melke han og han hadde ikke sjans til å holde ut lengre. Kroppen hans begynte å riste og han brølte ut sin lyst. Han kollapset over henne og endte opp liggende over henne i sengen.

De lå der begge å kastet etter pusten. Han åpnet forsiktig opp knuten som festet silkebåndet og hun la seg tett inntil han og de kysset hverandre.

«Jeg har savnet deg så.» sa hun og tok et godt tak rundt han.

De la seg ned for å sove. Følelsen av den varme pusten hennes mot brystkassen var så beroligende. Han ville bare se på henne før han selv sovnet.

Sporty tilbud fra Sportsbutikk (P)

 

#hjemme #sex #novelle #erotikk

Én kommentar

Linn Therese Dagsland

06.12.2015 kl.21:51

God søndag! Jeg håper du har det bra, at du får en fin søndagskveld videre og ikke minst at uken som kommer blir strålende! Tommel opp for deg <3 Klem!

Skriv en ny kommentar

erotikken

erotikken

36, Trondheim

En ny spire innen novelleskriving som ønsker å dele noe av livets gleder med andre. :)

Kategorier

Arkiv

hits